неділя, 11 січня 2015 р.

Сваха

Перепис цього пляцка взято з маминого записника. У всесвітній павутині кілька разів його зустрічала під різними назвами. Найбільше мені імпонує "Сваха". Цього року на Різдво у нас Сваха.

6 жовтків
1 скл. цукру
1 п. маргарину
1 ст. л. сметани
1 п. розпушувача
2,5 - 3 скл. борошна
З усіх цих складників місимо тісто і ділимо його на 3 частини.



Окремо білки збиваємо на круту піну, додаємо 1 скл. цукру та 1 ст. л. какао.
До отриманої маси додаємо або 1 скл. січених горішків або родзинки. Все вимішуємо.




У форму (в мене 20х40) викладаємо одну частину тіста і поверх третину шоколадної маси.


Печемо приблизно 30 хв. Вийде три таких коржі.

Перекладаємо кремом із згущеного молока або заварним.
Ми більше любимо із згущиком :)

Немає коментарів:

Дописати коментар