Translate

середа, 15 жовтня 2014 р.

"Солодка перина"

Вперше цей, дуже швидкий та легкий у приготуванні, пиріг я знайшла у нетрях інтернету під назвою "Яблука в перині". Він нам дуже сподобався. А далі почалися експерименти.
В перині в нас були і чорниці, і смородина, а найбільше нам засмакували сливи.



4 яйця
200 гр. цукру
200 гр. борошна (~ 1,5 скл.)
1 ст. л. розпушувача
4 ст. л. олії
150 гр. розтопленого маргарину

Білки відокремити від жовтків і збити на круту піну. Додати цукор, ваніль та продовжувати збивати.

Наприкінці додати всі решту складники і збивати поки тісто не стане однорідним.

Викласти в форму, зверху викласти половинки слив або інші фрукти чи ягоди за власним бажанням. Пекти при 180°C близько 45 хв.


Немає коментарів:

Дописати коментар