Translate

неділя, 20 березня 2016 р.

Сирно-м`ятний брауні

М`ята і шоколад - неперевершений дует.

Зараз вперше записую цей перепис не лише для вас, а і для себе.


Ідею підгледіла в одному польському кулінарному блозі.
Перепис тіста - з маминого записника, сирної начинки - десь з нетрів інтернету з моїми корективами. Кількість м`яти якраз добра, а шпинату можна і трішки більше (дуже несподівано закінчилися його запаси в нашій морозилці :) )
Отож, кілька папірців-записок розкладено на столі, і зараз я намагатимусь зібрати це все в одне ціле і для вас і для себе.

Готуємо тісто:

250 гр. масла
2 ст.л. какао
8 ст. л. води
1,5 скл. цукру
50 гр. чорного шоколаду.
Розтопити масло, додати воду та цукор.


Коли цукор повністю розтане, додати какао і подрібнений шоколад. Все добре вимішати до однорідності і чекати, поки не вистигне.

2 яйця
2 скл. борошна
1 пак. розпушувача
Додати в остуджену масу і збити добре міксером.


Тепер готуємо сир.
400 гр. сиру
3 яйця
1 скл. цукру
2 ст. л. крохмалю
3-4 гілочки м`яти
30-50 гр. шпинату.


М`яту, шпинат, 1 ст. л. цукру і 1 яйце добре збити блендером. Кількість м`яти і шпинату можете регулювати на ваш смак. Сир добре перетерти і додати яйця, цукор та крохмаль. В кінці додати нашу м`ятно-шпинатну смакову добавку.

У форму 20х30см. рівномірно викладаємо третину тіста. На тісто - половину сирної маси.
Загалом має бути три шари тіста і між ними дві прослойки сиру.



Випікати майже годину при 180°С. Зрештою, дерев`яна паличка вам все підкаже.



Немає коментарів:

Дописати коментар