Translate

середу, 19 жовтня 2016 р.

Сирне печиво "Равлики"

Коли вже досхочу посмакували домашнім сиром, запашними сирниками, запіканками та чізкейками - пропоную спекти сирне печиво.



Тісто для печива готуємо на основі домашнього сиру:
300 гр. домашнього сиру
1 п. маргарину
2 жовтки
0,5 ч.л. соди + оцет
2 скл. борошна (приблизно)

(на фото - подвійна порція продуктів)

Сир розім`яти, додати жовтки, м`який маргарин, гашену соду. Поступово додавати борошно і замісити тісто, як на вареники. Кількість борошна в переписі вказана приблизна, бо все залежить від величини яєць і жирності сиру.





Білки, що залишилися, збиваємо до стіких піків і додаємо склянку цукру.

Частину тіста розкачуємо в пласт товщиною 5 мм. Намазуємо білками і скручуємо рулетом.



Гострим ножем нарізаємо скибки товщиною 2 см. і викладаємо на деко. При випіканні тісто трохи "розпливається", тому викладайте шматочки на відстані 3-4 см. один від одного


Випікаємо 30 хв.




Немає коментарів:

Дописати коментар