Translate

неділю, 23 жовтня 2016 р.

Шоколадне прешоколадне печиво "З тріщинками"

Шоколаднішого печива я ще не пробувала :)

200 гр. чорного шоколаду
90 гр. масла
110 гр. цукру + ваніль
3 яйця
210 гр. борошна
25 гр. какао
0.5 ч.л. розпушувача
 цукрова пудра для обкачування


Шоколад і масло розтопити на повільному вогні, або водяній бані, додати цукор. Помішувати поки цукор не розтопиться.  Ще теплу масу збиваємо міксером, додаючи по одному яйця. Наприкінці додаємо борошно, какао і розпушувач.



Отримане тісто накриваємо харчовою плівкою і ставимо на холод щонайменше на 3 години.

Коли тісто добре охолоне, качаємо з нього кульки розміром невеликого волоського горіха.Щедро обкачуємо в цукровій пудрі і викладаємо на деко. Відстань між кульками повинна бути не менше розміру самих кульок.



Випікаємо15 хв.  при 180°С. При випіканні тісто трошки розпливеться і утворяться тріщинки.


1 коментар: