Шоколаднішого печива я ще не пробувала :)
200 гр. чорного шоколаду
90 гр. масла
110 гр. цукру + ваніль
3 яйця
210 гр. борошна
25 гр. какао
0.5 ч.л. розпушувача
цукрова пудра для обкачування
Шоколад і масло розтопити на повільному вогні, або водяній бані, додати цукор. Помішувати поки цукор не розтопиться. Ще теплу масу збиваємо міксером, додаючи по одному яйця. Наприкінці додаємо борошно, какао і розпушувач.
Отримане тісто накриваємо харчовою плівкою і ставимо на холод щонайменше на 3 години.
Коли тісто добре охолоне, качаємо з нього кульки розміром невеликого волоського горіха.Щедро обкачуємо в цукровій пудрі і викладаємо на деко. Відстань між кульками повинна бути не менше розміру самих кульок.
Випікаємо15 хв. при 180°С. При випіканні тісто трошки розпливеться і утворяться тріщинки.
200 гр. чорного шоколаду
90 гр. масла
110 гр. цукру + ваніль
3 яйця
210 гр. борошна
25 гр. какао
0.5 ч.л. розпушувача
цукрова пудра для обкачування
Шоколад і масло розтопити на повільному вогні, або водяній бані, додати цукор. Помішувати поки цукор не розтопиться. Ще теплу масу збиваємо міксером, додаючи по одному яйця. Наприкінці додаємо борошно, какао і розпушувач.
Отримане тісто накриваємо харчовою плівкою і ставимо на холод щонайменше на 3 години.
Коли тісто добре охолоне, качаємо з нього кульки розміром невеликого волоського горіха.Щедро обкачуємо в цукровій пудрі і викладаємо на деко. Відстань між кульками повинна бути не менше розміру самих кульок.
Випікаємо15 хв. при 180°С. При випіканні тісто трошки розпливеться і утворяться тріщинки.
Дуже смачно. Дякую за рецепт.
ВідповістиВидалити