неділя, 23 жовтня 2016 р.

середа, 19 жовтня 2016 р.

Сирне печиво "Равлики"

Коли вже досхочу посмакували домашнім сиром, запашними сирниками, запіканками та чізкейками - пропоную спекти сирне печиво.

неділя, 16 жовтня 2016 р.

Морквяний пляцок

Цей пляцок вперше з`явився на нашій кухні з ініціативи моєї донечки після перегляду кулінарного шоу "Мастер-шеф діти". Іноді телебачення приносить користь :)



неділя, 18 вересня 2016 р.

Медовий бісквіт

Нарешті я знайшла перепис медового бісквіту, який легко готується і завжди вдається. А віднедавна я його готую не з чорносливом, як усі звикли, а з вишнями. Нам дуже полюбився такий варіант.

середа, 14 вересня 2016 р.

Королівський

Хто з нас в дитинстві не куштував в гостях у бабусі смачні, запашні та ароматні завиванці. З маком, повидлом чи горіхами. Особливо смачними, для мене,  вони були на Різдво. Часто печу цей пляцок, і видається мені, що смакую бабусиним завиванцем, при чому з трьома різними начинками одразу. Він добре смакує взимку, і є чудовою альтернативою в літню спеку, коли хочеться чогось безкремового.

понеділок, 12 вересня 2016 р.

Мафіни "Сирно-шоколадна смакота"

Моя колекція мафінів поповнилася ще одним переписом. Поки є свіженький домашній сир, то чому б не спекти ще чогось такого. Для різноманітності.


вівторок, 6 вересня 2016 р.

Гавайський

З чим у вас асоціюються Гаваї? Море, пляж, пальми, ананаси, кокоси, банани. Готуйте ананаси і кокоси, будемо пекти Гавайський :)

вівторок, 30 серпня 2016 р.

Грушева смакота.

А у вас цьогоріч вродили груші?
Якщо так, то пропоную приготувати смачний пиріг з грушевою начинкою.

неділя, 17 липня 2016 р.

Сирник нашвидкуруч


Для тих, хто любить смакувати сирником, пропоную ще таку ідею приготування. Я використовую її тоді, коли часу обмаль, а хочеться чогось смачненького.


Пляцок універсальний фруктово-ягідний

Влітку його печу часто і кожного разу він різний. Скільки є фруктів і ягід, стільки відтінків смаку матиме цей пляцок. Цього разу чорничний.

неділя, 3 липня 2016 р.

Брауні сирно-вишневий

Полюбився нам цей брауні з першого шматочка. На перший погляд, ніби, незвичне тріо: шоколад сир і вишні. Гадали, що саме вишні тут будуть зайвими, та помилилися. Ну і добре.

четвер, 26 травня 2016 р.

"Гламурний принц"

Колись давно - давно, коли я ще була маленька, і святковою випічкою займалася моя бабуся, на Великодні свята у нас на столі завжди був цей пляцок. Він називався просто "Пляцок із сиром". Згодом ми його перейменували у "Білий принц". Ну а цього разу ми з донечкою на кухні так експериментували, що вийшов "Гламурний принц", якщо такі бувають :)


Шоколадна ковбаса.

Смаколик з мого дитинства. Він був на святковому столі лише по дууууже великих святах (Різдво, Великдень ...). Тепер я розумію, чому мама готувала його так нечасто. Ех, якби на деревах росли вже чищені горішки, от тоді б ... це була б проста буденна страва :) (напевно).

неділя, 20 березня 2016 р.

Сирно-м`ятний брауні

М`ята і шоколад - неперевершений дует.

Зараз вперше записую цей перепис не лише для вас, а і для себе.