Привіт. Вітаю Вас у своєму блозі. Сподіваюся, у моєму нотатнику ви знайдете щось корисне для себе.
Translate
неділя, 23 жовтня 2016 р.
середа, 19 жовтня 2016 р.
неділя, 16 жовтня 2016 р.
неділя, 18 вересня 2016 р.
Медовий бісквіт
Нарешті я знайшла перепис медового бісквіту, який легко готується і завжди вдається. А віднедавна я його готую не з чорносливом, як усі звикли, а з вишнями. Нам дуже полюбився такий варіант.
середа, 14 вересня 2016 р.
Королівський
Хто з нас в дитинстві не куштував в гостях у бабусі смачні, запашні та ароматні завиванці. З маком, повидлом чи горіхами. Особливо смачними, для мене, вони були на Різдво. Часто печу цей пляцок, і видається мені, що смакую бабусиним завиванцем, при чому з трьома різними начинками одразу. Він добре смакує взимку, і є чудовою альтернативою в літню спеку, коли хочеться чогось безкремового.
понеділок, 12 вересня 2016 р.
Мафіни "Сирно-шоколадна смакота"
Моя колекція мафінів поповнилася ще одним переписом. Поки є свіженький домашній сир, то чому б не спекти ще чогось такого. Для різноманітності.
вівторок, 6 вересня 2016 р.
Гавайський
З чим у вас асоціюються Гаваї? Море, пляж, пальми, ананаси, кокоси, банани. Готуйте ананаси і кокоси, будемо пекти Гавайський :)
вівторок, 30 серпня 2016 р.
Грушева смакота.
А у вас цьогоріч вродили груші?
Якщо так, то пропоную приготувати смачний пиріг з грушевою начинкою.
Якщо так, то пропоную приготувати смачний пиріг з грушевою начинкою.
неділя, 17 липня 2016 р.
Сирник нашвидкуруч
Для тих, хто любить смакувати сирником, пропоную ще таку ідею приготування. Я використовую її тоді, коли часу обмаль, а хочеться чогось смачненького.
Пляцок універсальний фруктово-ягідний
Влітку його печу часто і кожного разу він різний. Скільки є фруктів і ягід, стільки відтінків смаку матиме цей пляцок. Цього разу чорничний.
неділя, 3 липня 2016 р.
Брауні сирно-вишневий
Полюбився нам цей брауні з першого шматочка. На перший погляд, ніби, незвичне тріо: шоколад сир і вишні. Гадали, що саме вишні тут будуть зайвими, та помилилися. Ну і добре.
четвер, 26 травня 2016 р.
"Гламурний принц"
Колись давно - давно, коли я ще була маленька, і святковою випічкою займалася моя бабуся, на Великодні свята у нас на столі завжди був цей пляцок. Він називався просто "Пляцок із сиром". Згодом ми його перейменували у "Білий принц". Ну а цього разу ми з донечкою на кухні так експериментували, що вийшов "Гламурний принц", якщо такі бувають :)
Шоколадна ковбаса.
Смаколик з мого дитинства. Він був на святковому столі лише по дууууже великих святах (Різдво, Великдень ...). Тепер я розумію, чому мама готувала його так нечасто. Ех, якби на деревах росли вже чищені горішки, от тоді б ... це була б проста буденна страва :) (напевно).
неділя, 20 березня 2016 р.
Сирно-м`ятний брауні
М`ята і шоколад - неперевершений дует.
Зараз вперше записую цей перепис не лише для вас, а і для себе.
Зараз вперше записую цей перепис не лише для вас, а і для себе.
Підписатися на:
Дописи (Atom)