Translate

четвер, 13 вересня 2018 р.

Крамбл яблучний

Сьогодні у нас на десерт яблучний крамбл - дубль восьмий.
В моїй кулінарній практиці ще не було такого випадку, щоб один і той самий десерт я готувала стільки разів поспіль.

Дуже швидко готується, дуже швидко зникає, тому писатиму перепис теж дуже швидко, а точніше - коротко :)

Крамбл складається з крихти і фруктової або ягідної начинки.

Для приготування крихти нам потрібно:

1 скл. борошна
1 скл. вівсяних пластівців
1 скл. цукру (регулюйте на ваш смак, залежно від начинки)
200 гр. масла


Сухі складники змішати, додати охолоджене масло і посікти ножем у крихту.

Більше половини крихти викласти у форму і на неї розкласти начинку.
В даном випадку яблука. Їх кількість вказати складно, скільки поміщається у форму :)


Яблука посипати корицею і притрусити рештками крошки.

Випікаємо 45 хв. при 180°С.


Немає коментарів:

Дописати коментар