Сьогодні у нас на десерт яблучний крамбл - дубль восьмий.
В моїй кулінарній практиці ще не було такого випадку, щоб один і той самий десерт я готувала стільки разів поспіль.
Дуже швидко готується, дуже швидко зникає, тому писатиму перепис теж дуже швидко, а точніше - коротко :)
Крамбл складається з крихти і фруктової або ягідної начинки.
Для приготування крихти нам потрібно:
1 скл. борошна
1 скл. вівсяних пластівців
1 скл. цукру (регулюйте на ваш смак, залежно від начинки)
200 гр. масла
Сухі складники змішати, додати охолоджене масло і посікти ножем у крихту.
Більше половини крихти викласти у форму і на неї розкласти начинку.
В даном випадку яблука. Їх кількість вказати складно, скільки поміщається у форму :)
Яблука посипати корицею і притрусити рештками крошки.
Випікаємо 45 хв. при 180°С.
В моїй кулінарній практиці ще не було такого випадку, щоб один і той самий десерт я готувала стільки разів поспіль.
Дуже швидко готується, дуже швидко зникає, тому писатиму перепис теж дуже швидко, а точніше - коротко :)
Крамбл складається з крихти і фруктової або ягідної начинки.
Для приготування крихти нам потрібно:
1 скл. борошна
1 скл. вівсяних пластівців
1 скл. цукру (регулюйте на ваш смак, залежно від начинки)
200 гр. масла
Сухі складники змішати, додати охолоджене масло і посікти ножем у крихту.
Більше половини крихти викласти у форму і на неї розкласти начинку.
В даном випадку яблука. Їх кількість вказати складно, скільки поміщається у форму :)
Яблука посипати корицею і притрусити рештками крошки.
Випікаємо 45 хв. при 180°С.
Немає коментарів:
Дописати коментар