А у нас продовжується маффіноманія :-)
Наступними в меню були помаранчеві.
Отже 1 апельсин добре помити, проколоти виделкою, залити гарячою водою та довести до кипіння. Коли закипить, воду злити і залити свіжою та варити близько 30 хв. Зварений і охолоджений апельсин змолоти в блендері до однорідної маси.
Тепер готуємо тісто:
3 яйця
150 гр. цукру, ваніль (за бажанням)
150 гр. маргарину
2 ч.л. розпушувача
апельсинову "кашу"
250 гр. борошна
Поступово додаємо усі складники і міксером замішуємо тісто. За бажанням можна додати горішків чи сухофруктів. Цього разу я не додавала нічого, проте всього брала вдвічі більше.
Печемо близько 25 хв. при 200°С.
Аромат неймовірний, смак також.
Свято наближається, свято наближається!
Немає коментарів:
Дописати коментар