Translate

четвер, 4 грудня 2014 р.

Батончики від сестри Ольги

Поділюся сьогодні з вами одним кулінарним секретом від сестри Ольги.

Колись схожим печивом нас бабуся в селі пригощала на свята. Спробуйте, може і для вас вони будуть спогадом безтурботного дитинства.


Для тіста беремо:
300 гр. борошна
250 гр. маргарину
3 варені жовтки
1 ст. л. води
1 ст. л. оцту
Борошно перетираємо з маргарином, додаємо жовтки, воду та оцет і замішуємо тісто. Для зручності ділимо його на три частини.

З кожної частини формуємо ковбаску, приплескуємо її і нарізаємо гострим ножем батончики.
Випікаємо при 180° С близько 25 хвилин.

В окремій посудині змішуємо 100 гр. цукрової пудри і 1 ст. л. какао.

Гарячі батончики щедро обкачуємо у цій суміші і викладаємо на пласку тарілку чи піднос.


Тільки після повного остигання їх можна перекласти у той посуд, в якому вони будуть зберігатися.

Немає коментарів:

Дописати коментар