Поділюся сьогодні з вами одним кулінарним секретом від сестри Ольги.
Колись схожим печивом нас бабуся в селі пригощала на свята. Спробуйте, може і для вас вони будуть спогадом безтурботного дитинства.
Для тіста беремо:
300 гр. борошна
250 гр. маргарину
3 варені жовтки
1 ст. л. води
1 ст. л. оцту
Борошно перетираємо з маргарином, додаємо жовтки, воду та оцет і замішуємо тісто. Для зручності ділимо його на три частини.
З кожної частини формуємо ковбаску, приплескуємо її і нарізаємо гострим ножем батончики.
Випікаємо при 180° С близько 25 хвилин.
В окремій посудині змішуємо 100 гр. цукрової пудри і 1 ст. л. какао.
Гарячі батончики щедро обкачуємо у цій суміші і викладаємо на пласку тарілку чи піднос.
Тільки після повного остигання їх можна перекласти у той посуд, в якому вони будуть зберігатися.
Немає коментарів:
Дописати коментар