Вафельні трубочки особисто для мене є своєрідною візитівкою пляжів нашої рідної України.
Готувати їх не складно. Головне мати потрібний інструмент, тобто вафельницю.
Готуємо тісто:
5 яєць
1 скл. цукру
1 пачка маргарину
2 скл. борошна
Яйця збиваємо з цукром, додаємо розтоплений маргарин і борошно.
Вимішуємо тісто, яке має бути схоже на густу сметану.
Дістаємо "девайс із минулого" (вафельницю). Розігріваємо.
Для випікання одної вафлі я брала 2 ст. ложки тіста.
3-4 хв. і вафелька спечена.
Ще гарячою її потрібно скрутити у трубочку. Я це робила безпосередньо на вафельниці. Так мені було найзручніше. При перекладанні на будь-яку іншу поверхню вафля моментально ставала хрумкою і крихкою.
Останній штрих - наповнити трубочки згущеним молоком, або чим забажає ваша душа :)
Найскладнішим у цьому процесі для мене було стримати своїх домочадців за дверима кухні, бо я, як бухгалтер, хотіла знати скільки штук вийде з даної порції тіста.
Ось вони
Найслабша витримка в чоловіка :) . Він навіть пропонував мені хабаря :) Уявляєте? А ще при цьому постійно повторював "Хрустящіє вафєльниє трубачкі са згущьонкай кто желаєт, паднімітє рукі павише, я падайду ".
А коли "тортури" закінчилися було ось це
Немає коментарів:
Дописати коментар