Translate

пʼятниця, 18 вересня 2015 р.

Королівська ватрушка

Швидкий перепис-виручалочка для любителів випічки їз сиром.




Готуємо тісто:
2 яйця
0,5 скл. сметани
1 скл. цукру
0,5 ч.л. соди погасити оцтом
2 ст. л. топленого масла
1,5 скл. борошна


Білки збиваємо на піну, додаємо цукор, ваніль і збиваємо далі. Далі поступово додаємо жовтки, сметану, топлене масло і борошно.

Отримане тісто виливаємо у форму. У мене 26 см. в діаметрі.

Готуємо сир:
0.5 кг сиру
3 яйця
0.5 скл. цукрту
1 ст. ложка манки
Я все одночасно перемелюю в комбайні.

 Отриману начинку викладаємо ложкою на тісто. Я починаю викладати невеличкими порціями від центру до країв. По контуру залишаю відступ, щоб було видно тісто і мій пиріг справді був подібний на ватрушку.

Випікати близько години при 180°С
Смакуємо :)

1 коментар: