Translate

вівторок, 6 вересня 2016 р.

Гавайський

З чим у вас асоціюються Гаваї? Море, пляж, пальми, ананаси, кокоси, банани. Готуйте ананаси і кокоси, будемо пекти Гавайський :)



Коричнева паляниця:

6 яєць
1,5 скл. цукру + ваніль
3 ст. л. крохмалу + борошно (разом цієї сухої суміші має бути 1,5 скл.)
1,5 ч. л. розпушувача
1,5 ст. л. оцту
2 ст. л. какао

Білки збиваємо на піну, додаємо цукор і продовжуємо збивати.

Додаємо жовтки і суху суміш.

Наприкінці збивання додаємо какао і оцет.


Печемо корж. Коли охолоне - ділимо на дві частини.

Кокосова паляниця:
3 білки
100 гр. цукру
100 гр. кокосу
1 ст. л. крохмалю

Крем готуємо заварний. Відкриваємо банку консервованих ананасів.


Темну паляницю розрізаємо навпіл і просочуємо сиропом з ананасів.



Складаємо пляцок в такому порядку:
- темний корж
- крем + ананси
- кокосовий корж
- крем + ананси
- темний корж




Зверху все залити шоколадною помадкою.

Немає коментарів:

Дописати коментар