Коли вже досхочу посмакували домашнім сиром, запашними сирниками, запіканками та чізкейками - пропоную спекти сирне печиво.
Тісто для печива готуємо на основі домашнього сиру:
300 гр. домашнього сиру
1 п. маргарину
2 жовтки
0,5 ч.л. соди + оцет
2 скл. борошна (приблизно)
(на фото - подвійна порція продуктів)
Сир розім`яти, додати жовтки, м`який маргарин, гашену соду. Поступово додавати борошно і замісити тісто, як на вареники. Кількість борошна в переписі вказана приблизна, бо все залежить від величини яєць і жирності сиру.
Білки, що залишилися, збиваємо до стіких піків і додаємо склянку цукру.
Частину тіста розкачуємо в пласт товщиною 5 мм. Намазуємо білками і скручуємо рулетом.
Гострим ножем нарізаємо скибки товщиною 2 см. і викладаємо на деко. При випіканні тісто трохи "розпливається", тому викладайте шматочки на відстані 3-4 см. один від одного
Випікаємо 30 хв.
Тісто для печива готуємо на основі домашнього сиру:
300 гр. домашнього сиру
1 п. маргарину
2 жовтки
0,5 ч.л. соди + оцет
2 скл. борошна (приблизно)
(на фото - подвійна порція продуктів)
Сир розім`яти, додати жовтки, м`який маргарин, гашену соду. Поступово додавати борошно і замісити тісто, як на вареники. Кількість борошна в переписі вказана приблизна, бо все залежить від величини яєць і жирності сиру.
Білки, що залишилися, збиваємо до стіких піків і додаємо склянку цукру.
Частину тіста розкачуємо в пласт товщиною 5 мм. Намазуємо білками і скручуємо рулетом.
Гострим ножем нарізаємо скибки товщиною 2 см. і викладаємо на деко. При випіканні тісто трохи "розпливається", тому викладайте шматочки на відстані 3-4 см. один від одного
Випікаємо 30 хв.
Немає коментарів:
Дописати коментар