Translate

неділя, 16 листопада 2014 р.

Помаранчеві маффіни

А у нас продовжується маффіноманія :-)
Наступними в меню були помаранчеві.



Отже 1 апельсин добре помити, проколоти виделкою, залити гарячою водою та довести до кипіння. Коли закипить, воду злити і залити свіжою та варити близько 30 хв. Зварений і охолоджений апельсин змолоти в блендері до однорідної маси.

Тепер готуємо тісто:
3 яйця
150 гр. цукру, ваніль (за бажанням)

150 гр. маргарину
2 ч.л. розпушувача
апельсинову "кашу"

250 гр. борошна
Поступово додаємо усі складники і міксером замішуємо тісто. За бажанням можна додати горішків чи сухофруктів. Цього разу я не додавала нічого, проте всього брала вдвічі більше.

Печемо близько 25 хв. при 200°С.

Аромат неймовірний, смак також.
Свято наближається, свято наближається!

Немає коментарів:

Дописати коментар