Translate

субота, 8 листопада 2014 р.

Сонячні маффіни

Ще зовсім недавно я думала, що гарбузи потрібні хіба для того щоб відмовити небажаному жениху або зварити кашу. Інтернет мені в поміч і тепер я знаю трохи більше про них. Отже, цьогорічний сезон гарбуза відкрито!


Для Сонячних маффінів нам потрібно гарбузове пюре.

Для цього можна шматок гарбуза відварити, або запекти і розбити в блендері. Я скористалася мікрохвильовкою і товкачкою.

Готуємо тісто.
1 скл. пюре
1 яйце
1 скл. цукру
100 гр. олії
ваніль, кориця (на ваш смак)
280 гр. борошна
1,5 ч.л. розпушувача
0,5 ч.л. соди погасити оцтом
трішки солі.
Родзинки, курага т.ін. (на ваш смак)

В одній посудині змішуємо яйце, пюре, олію та цукор.




В іншій - борошно, розпушувач, сіль та промиті родзинки.

З`єднуємо ці дві суміші разом і додаємо соду погашену оцтом.

НЕ ДУЖЕ РЕТЕЛЬНО перемішуємо, суміш повинна бути трохи грудкувата.

Розкладаємо у формочки і випікаємо при 200°С приблизно 25 хв.

Завжди готую подвійну порцію тіста і отримую три таких "комплекти".
 Усім смачного!

Немає коментарів:

Дописати коментар