Translate

субота, 8 листопада 2014 р.

Пляцок "Мартин"

Маю кілька банок надто солодкого сливового повидла. "Переборщила" з цукром, а потім думала-гадала, що з ним зробити. Придумала! Точніше, знайшла в себе в записнику ще не випробуваний перепис, але такий як треба. Отже прем`єра :)
Для тіста:
2 яйця
1п. маргарину
200 гр. цукру, ваніль
1 скл. сметани
1 ст. л. амонію
4 скл. борошна.

Місимо тісто і ділимо його на 8 частин. Для першого разу я взяла форму 20х30см.
Розкачуємо одну частинку тіста, викладаємо у форму і змащуємо його повидлом.
Накриваємо зверху другою частиною тіста і знову змащуємо повидлом. Накриваємо третьою частинкою тіста і печемо при 180°С близько 30 хв.


Аналогічно готуємо другу паляницю за схемою тісто+повидло+тісто+повидло+тісто.
Третю паляницю складаємо з того, що залишилося, тобто тісто+повидло+тісто.


Для крему я використала домашній сир, сметану, цукор та родзинки. Вийшов сирно-сметанковий крем. Якщо повидло не дуже солодке, то можна і заварний крем приготувати. Сиру було 500 гр. Як на мій смак, можна було б і більше :) Проте нарікань, зауважень чи претензій ніхто не висунув і це добре. Можна сказати що прем`єра пройшла успішно. 

Немає коментарів:

Дописати коментар