Translate

неділю, 3 липня 2016 р.

Брауні сирно-вишневий

Полюбився нам цей брауні з першого шматочка. На перший погляд, ніби, незвичне тріо: шоколад сир і вишні. Гадали, що саме вишні тут будуть зайвими, та помилилися. Ну і добре.



Що нам потрібно для тіста:

1 п. маргарину
8 ст. л. води
1,5 скл. цукру
2 ст. л. какао
50 гр. чорного шоколаду

На маленькому вогні розтоплюємо маргарин, додаємо воду і цукор. Коли утвориться однорідна маса, додаємо какао і шоколад. Відставляємо до повного вистигання.

2 яйця
2 скл. борошна
1 пак. розпушувача


Додаємо до какао-шоколадної маси і збиваємо міксером до однорідного стану. Тісто має бути як добре густа сметана.

Тепер приготуємо сир:
0,5 кг. сиру
150 гр. цукру (кількість можете регулювати на власний смак)
3 яйця
1 ст. л. крохмалю

Сир перетерти і додати до нього усі решту складники. Яйця додавати відразу усі, не потрібно відділяти жовтки від білків (як на сирник), а просто змішати все разом одразу.

І третій важливий компонент - вишні. Потрібно хоча б пів літри.

Тісто умовно ділимо на 3 частини, а сир і вишні на дві.
У підготовлену форму викладаємо все в такій послідовності: тісто - сир - вишні - тісто - сир - вишні - тісто.




Печемо близько години.


Цього разу у мене була форма 20х40см. На вказану кількість тіста я використала 1 кг. сиру і трішки більше ніж пів літри вишень.


Немає коментарів:

Дописати коментар