З чим у вас асоціюються Гаваї? Море, пляж, пальми, ананаси, кокоси, банани. Готуйте ананаси і кокоси, будемо пекти Гавайський :)
Коричнева паляниця:
6 яєць
1,5 скл. цукру + ваніль
3 ст. л. крохмалу + борошно (разом цієї сухої суміші має бути 1,5 скл.)
1,5 ч. л. розпушувача
1,5 ст. л. оцту
2 ст. л. какао
Білки збиваємо на піну, додаємо цукор і продовжуємо збивати.
Додаємо жовтки і суху суміш.
Наприкінці збивання додаємо какао і оцет.
Печемо корж. Коли охолоне - ділимо на дві частини.
Кокосова паляниця:
3 білки
100 гр. цукру
100 гр. кокосу
1 ст. л. крохмалю
Крем готуємо заварний. Відкриваємо банку консервованих ананасів.
Темну паляницю розрізаємо навпіл і просочуємо сиропом з ананасів.
Складаємо пляцок в такому порядку:
- темний корж
- крем + ананси
- кокосовий корж
- крем + ананси
- темний корж
Зверху все залити шоколадною помадкою.
Немає коментарів:
Дописати коментар