Поділюся сьогодні з вами одним кулінарним секретом від сестри Ольги.
Колись схожим печивом нас бабуся в селі пригощала на свята. Спробуйте, може і для вас вони будуть спогадом безтурботного дитинства.
Привіт. Вітаю Вас у своєму блозі. Сподіваюся, у моєму нотатнику ви знайдете щось корисне для себе.
Translate
четвер, 4 грудня 2014 р.
Штоллен сирний
Маффіноманія змінилася на штолленоманію. Отже, що ж воно таке - штоллен.
Це традиційна різдвяна випічка у Німеччині. А найбільше мене в штолленах привабило те, що їх можна напекти наперед. Так так. Переважно за місяць до Різдва їх випікають.
Це традиційна різдвяна випічка у Німеччині. А найбільше мене в штолленах привабило те, що їх можна напекти наперед. Так так. Переважно за місяць до Різдва їх випікають.
пʼятниця, 28 листопада 2014 р.
В гості до сусідів.
Заздрю тим
туристам, котрі можуть приїхати на
вихідні до Львова, попити кави в затишних
кав`ярнях, погуляти львівськими вуличками.
А як бути львів`янам? Їм теж хочеться ще кудись, окрім рідного міста. Можна поїхати в гості до
сусідів. Недавно ми так і зробили. Були
ми в тих сусідів, що без візи не впускають.
неділя, 16 листопада 2014 р.
"Магнолія"
Хоч на календарі маємо листопад і подумки рахуємо скільки днів залишилося до Нового року та Різдвяних свят, в мене на кухні "зацвіла" Магнолія.
І хоч ця смакота потребує досить багато часу і зусиль для її приготування, повірте, результат цього вартий.
І хоч ця смакота потребує досить багато часу і зусиль для її приготування, повірте, результат цього вартий.
Підписатися на:
Дописи (Atom)