Привіт. Вітаю Вас у своєму блозі. Сподіваюся, у моєму нотатнику ви знайдете щось корисне для себе.
Translate
неділя, 17 липня 2016 р.
Сирник нашвидкуруч
Для тих, хто любить смакувати сирником, пропоную ще таку ідею приготування. Я використовую її тоді, коли часу обмаль, а хочеться чогось смачненького.
Пляцок універсальний фруктово-ягідний
Влітку його печу часто і кожного разу він різний. Скільки є фруктів і ягід, стільки відтінків смаку матиме цей пляцок. Цього разу чорничний.
неділя, 3 липня 2016 р.
Брауні сирно-вишневий
Полюбився нам цей брауні з першого шматочка. На перший погляд, ніби, незвичне тріо: шоколад сир і вишні. Гадали, що саме вишні тут будуть зайвими, та помилилися. Ну і добре.
четвер, 26 травня 2016 р.
"Гламурний принц"
Колись давно - давно, коли я ще була маленька, і святковою випічкою займалася моя бабуся, на Великодні свята у нас на столі завжди був цей пляцок. Він називався просто "Пляцок із сиром". Згодом ми його перейменували у "Білий принц". Ну а цього разу ми з донечкою на кухні так експериментували, що вийшов "Гламурний принц", якщо такі бувають :)
Шоколадна ковбаса.
Смаколик з мого дитинства. Він був на святковому столі лише по дууууже великих святах (Різдво, Великдень ...). Тепер я розумію, чому мама готувала його так нечасто. Ех, якби на деревах росли вже чищені горішки, от тоді б ... це була б проста буденна страва :) (напевно).
Підписатися на:
Дописи (Atom)